Ben jij klaar voor het centraal examen 2023?

De eindexamens zijn weer voorbij. Helaas is het daarom niet meer mogelijk gratis examentraining aan te vragen bij MyTutor via Jumbo.

Ben jij klaar voor het centraal examen 2023?

De eindexamens zijn weer voorbij. Helaas is het daarom niet meer mogelijk gratis Jumbo examentraining aan te vragen bij MyTutor via Jumbo.

Vol = Vol

Maar wees er snel bij, want vol = vol. Jumbo biedt dit geheel gratis aan, enkel aan de eerste 15.000 aanmeldingen. Veel succes met je eindexamens!

INTERVIEW: Kariem Wijntjes is op 17-jarige leeftijd begonnen als hulpkracht kassamedewerker bij de Jumbo Quirinegang in Zoetemeer. Nu vijf jaar later is hij doorgegroeid tot assistent teamleider kassa & services en heeft hij niet één, niet twee, maar zelfs drie schooldiploma’s op zak! Hoe heeft hij dat voor elkaar gekregen?

Nieuws & tips

Volg onze website en social media kanalen om op te hoogte te blijven
van het laatste eindexamen nieuws.

Volg onze website en social media kanalen om op te hoogte te blijven van het laatste eindexamen nieuws.

Het nummer ‘Morgen’ van Bente haakt in op stress en ontstressen. Het lied heeft een wetenschappelijke onderlaag door de binaurale audio die erin gemixt is. Dit zijn twee tonen met voor elk oor een verschillende geluidsfrequentie dat een gunstig effect heeft op het brein zodat jij je beter kan concentreren!

Social media

Volg ons op sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en examentips!

Social media

Volg ons op sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en examentips!