‘’Ruud, je hebt gezaaid, nu is het tijd om te oogsten! Het gaat je lukken!”

De weken voor het Centraal Examen 2014 kan ik mij nog goed herinneren. Veel van mijn vrienden, die niet op mijn school zaten, waren zeer gestrest voor het CE. Zij hadden totaal geen idee hoe ze moesten leren, wat ze moesten leren en maakten de ene onrealistische planning naar de andere. Kortom een al chaos en onzekerheid. Bij mij was dit precies het tegenovergestelde. Mijn voorbereiding voor het CE ging voorspoedig en ik was precies op de hoogte van wat ik moest leren, maar veel belangrijker: hoe. Als er negatieve stress dreigde op te komen, stelde mijn aardrijkskunde leraar mij al snel gerust ‘’Ruud, je hebt gezaaid, nu is het tijd om te oogsten! Het gaat je lukken!”


Deze twee situaties zijn een wereld van verschil. Ik ben mijn docenten, mentor en rector nog altijd dankbaar voor het top onderwijs dat zij mij hebben geboden. Helaas is dit niet overal het geval… Met dit in mijn achterhoofd heb ik MyTutor.nl in maart 2015 naast mijn Rechten & Bedrijfskunde studie opgericht en de MyTutor-methode verder uitgewerkt.


Op dit moment hebben wij al meer dan 85.000 examenleerlingen geholpen en zijn wij de snelst groeiende website voor online examentrainingen!


From MyTutor.nl, with love.
Ruud Borst